Tankar & Funderingar om gårdagen

Allt blev så fel igår, verkligen allt! Hädan efter ska vi vara hemma tills jag känner att Luzza är redo för att utforska mitt liv. Vi ska stärka vårat band till max innan vi gör något annat. Hon är ny här hemma, allt är nytt för henne och gränser testas och rutiner rubbas. Nu ska vi ta om allt från början och bara vara.
Jag måste lära mig att tyda hennes signaler, för det är inte lätt. Har aldrig haft tik förut och inte heller en storhund. Jag är van vid Rocky. Luzza ska inte behöva bli så utslagen som hon blev igår, trots att vi knappt gjorde så mycket mer än att vara nere vid sjön och åt.
Det var helt klart fel energier, för mycket intryck och trött hund, samt att jag kanske också var felet som kände mig ledsen över att min sambo åkt på jobb igen. Men nu tar vi nya tag igen och kör på.
 
Rocky och Luzza, ja vad ska jag säga? Dom fungerar ihop men eftersom Luzza är snabb på att säga till att det är hennes saker så vågar inte riktigt Rocky gå förbi henne. Nu har vi plockat bort allt häe hemma och hädan efter får inget ligga på golvet.
Rocky hade ett tydligt språk igår, han hade varit ute och ätit i köket och var påväg in till sig bädd, raka spåret mot sin bädd utan att ens vilja titta åt Luzzas saker som stod intill. Jag uppfattade inte att Luzza sa till men däremot att Rocky stannade och vände tillbaka. Jag ropade in honom och då som först hörde jag Luzza. Men som sagt, jag måste lära mig att läsa av henne och så får här numera inte stå något på golvet längre.
 
Idag är det mulet ute, jag hoppas det kan hålla sig så eller med lite blåare himmel utan att bli för varmt. Idag är tanken att vi ska stärka band och fortsätta med ögonkontaktsträningen. Nu är det inte så längre att hon inte kommer fram och söker närhet, för det gör hon, men det kan alltid bli bättre och nu sätter vi all fokus på att stärka band mellan mig och henne, sen ska vi försöka sätta ihop henne & Rocky också, men det får bli senare när jag kommer på en bra lösning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback