Knackträning

Har knacktränat hela kvällen. Gått runt och knackat i väggarna och alla möjliga olika material. Rocky avger uppmärksammhetsskall när någon knackar  eller kommer utanför. Bra på ett sett men Rocky ger sig bara inte med ett skall/ljud utan ska hålla på i evigheter. Nu efter några timmars knackande i väggarna har Rocky kommit så långt att han knappt lyfter huvudet när det knackar och säger inte ett knyst. Underbart! Han får gärna säga till om det kommer någon men han behöver inte hålla på i 5-10 minuter efteråt. Rocky är väldigt envisen och känd för att det inte är många som lyckas få honom att ge sig om man säger till honom. Han ska alltid ha sista ordet! ``Bhuff´´ Och det kan hålla på länge. 

Kommentarer
Jenny

Undra om det är ras bundet? Zorro är likadan vill ha sista ordet. Smart är han tror han förnamn kan sluta och så tror den som sagt till att den vunnit men då skäller han till en gång till och springer iväg och tittar med en blick som säger "vet det var fel men jag måste få sista ordet"

Svar: Rocky ljudar till och jag säger till, så håller det på ett tag tillslut kan man höra att Rocky förstår att han gjort fel men bara måste ha sista ordet och gör då sina ljud tystare och tystare. För han ska ha sista ordet
Sandra

2013-06-22 @ 23:00:58
Evelina - Hundvardag.se

Haha ett sista ord är väl dvärgpinscherns mellannamn? Min vaktar dock inte men i andra situationer ska hon alltid ha sista ordet.. ALLTID ;)

2013-06-26 @ 21:09:38 | http://hundvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback