Känslor upp & ner

Ja vad ska man säga! Det finns inte så mycket man kan göra i det civila livet. Längtar tillbaka! Känns fel att bara sitta hemma och tråka när man är van vid att slita arslet av sig om dagarna. Att veta att mina vänner är där nere just nu och packar inför en övning denna vecka och jag inte får följa med känns jobbigt.
Hela dagen har jag sett flera grönklädda människor på stan, vilka minnesblickar man fick! Det var så att mamma skrattade åt mig. Jag vill tillbaka! Jag saknar livet i lumpen.

Men sen tänker jag på vad jag kan göra nu som jag inte hade kunnat göra om jag fortfarande skulle varit kvar, och det känns betydligt mycket bättre. Älskling du vet vad jag menar! Jag känner mig så otroligt mycket gladare än innan och jag har bara så roligt liv just nu. Jag känner mig fri, jag känner mig glad, lättad och så mycket säkrare i det jag gör. För en gång skull kan jag tänka framåt, och det är något jag har haft svårt för. Det känns bara så kanonbra just nu. Och sen hoppas jag verkligen på att jag får börja ta hand om hästen med, då blir allt super!

Kommentarer
robin

du vet att jag alltid håller tummarna för dig älskling ;) puss puss

2009-09-30 @ 14:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback